De top drie beste stormparaplu’s

Op deze pagina geven we graag de top drie beste stormparaplu’s weer. We hebben hierbij voornamelijk gekeken naar het aanbod stormparaplu’s van Giftsdirect.nl en Attentie.nl die een heel groot en divers aanbod stormparaplu’s hebben. Tevens kun je hier stormparaplu’s bedrukken met een eigen logo of tekst. Want naast pennen en notitieboekjes zijn stormparaplu’s ook erg populair onder promotiemateriaal en relatiegeschenken. Benieuwd naar de drie beste stormparaplu’s die we hebben gekozen? Lees dan gauw verder op deze pagina.

#3 SilverCoat paraplu

Allereerst de goedkoopste stormparaplu die je naar eigen wens kunt ontwerpen. Al vanaf 3,96,- kun je stormparaplu’s ontwerpen die voldoen aan je wensen. Deze paraplu voldoet aan de standaard en is geschikt voor stormen. Natuurlijk heb je betere stormparaplu’s van hogere kwaliteit, maar door de lage prijs is deze stormparaplu wel erg geschikt als promotiemateriaal en relatiegeschenken. Je kunt deze stormparaplu namelijk bedrukken en op grote schaal uitdelen. Wil je dus op grote schaal werken aan de naamsbekendheid met promotieartikelen? Overweeg dan de SilverCoat paraplu!

#2 Bedrukte StorMaxi paraplu

Met het bijzondere ontwerp van deze stormparaplu kun je al zien dat deze bestemd is tegen hevige stormen. Deze stormparaplu kan windsnelheden van 100 kilometer per uur trotseren! Tevens kun je deze paraplu ook goedkoop bedrukken. Wil je dus als bedrijf kenbaar maken dat je zelfs overeind blijft staan in de hevigste stormen? Dan is deze stormparaplu echt iets voor jou. Wanneer iemand met deze paraplu een hevige bui trotseert weet je zeker dat mensen zullen opkijken. Zorg dus dat deze paraplu opvalt en iedereen heeft het erover.

#1Bedford 32” stormparaplu

Dan de nummer 1 stormparaplu: de Bedford 32” stormparaplu. Waarom? Deze paraplu is niet alleen erg stevig gemaakt voor de hevige stormen maar er is ook heel erg gelet op detail. Bijvoorbeeld een stevig handvat van rubber met anti slip zodat de stormparaplu niet snel uit de handen glipt. Tevens is er een extra stevigheid toegepast op punten waar een normale paraplu kan scheuren. Wederom is deze stormparaplu te bedrukken met eigen logo of ontwerp bij de Giftsdirect.nl. Met een vanaf prijs van €23,60,- zeker niet de goedkoopste maar kwaliteit is verzekerd. Overweeg dus zeker eens deze paraplu.

 

02-06-2021