• Hier werken experts voor jou
 • Beste prijs garantie
 • Snellere levering
 • Groots assortiment

Wat je geeft krijg je terug dus we geven je groen

Wat je geeft krijg je terug dus we geven je groen

De wereld verandert, dus wij veranderen mee.


Sinds 1999 handelen wij in relatiegeschenken, weggevers van alle soorten en maten, marketing materiaal en bedrukte producten. Traditioneel niet de meest "groene" industrie. Maar nu verandert de wereld en veranderen wij mee met onze klanten, leveranciers en onze omgeving in het algemeen. 


Vroeger was het toverwoord "goedkoop"nu is daar "goed"en "groen" bijgekomen.


Duurzaam is niet duur, wel duur-zaam!


  

Hoe past onze handel in bedrukte relatiegeschenken zich aan?


Er zijn 3 grote facturen die een rol spelen, de vraag vanuit de markt, onze leveranciers, en wij als handelsbedrijf en drukkerij die zeer selectief is in onze samenwerkingspartners.


Er altijd van uitgaande dat relatiegeschenken nog altijd een belangrijk deel zijn van de marketing en reclame campagnes.


De vraag vanuit de markt naar duurzame relatiegeschenken.


De vraag naar duurzame relatiegeschenken komt voort uit verschillende factoren, waaronder:


Bewustwording: Consumenten worden zich steeds meer bewust van de milieueffecten van de producten die ze kopen, en zijn daarom ook steeds meer geïnteresseerd in duurzame en verantwoorde relatiegeschenken.


Wet- en regelgeving: Overheden hebben de afgelopen jaren strengere wet- en regelgeving ingevoerd om bedrijven te stimuleren om duurzamer te werken en hun impact op het milieu te verminderen. Dit heeft geleid tot een toenemende vraag naar duurzame relatiegeschenken.


Reputatie: Bedrijven beseffen dat hun reputatie kan worden beïnvloed door hun imago op het gebied van duurzaamheid. Het geven van duurzame relatiegeschenken kan helpen om het imago van het bedrijf te verbeteren en positieve associaties op te roepen bij klanten en relaties.


Duurzaamheidscriteria: Steeds meer bedrijven en organisaties stellen criteria op voor duurzaamheid bij het inkopen van relatiegeschenken. Hierbij wordt gekeken naar factoren zoals de herkomst van het materiaal, de arbeidsomstandigheden en het productieproces.


Al deze factoren hebben geleid tot een verandering in de vraag vanuit de markt naar duurzame relatiegeschenken. Bedrijven en organisaties willen steeds meer hun betrokkenheid bij duurzaamheid laten zien en laten zien dat ze verantwoord ondernemen. Daarom is de vraag naar duurzame relatiegeschenken de afgelopen jaren sterk toegenomen en zal deze trend naar verwachting voortzetten in de toekomst.


Het veranderde aanbod van goedkoop naar groene relatiegeschenken.


Het aanbod van producenten van relatiegeschenken is de afgelopen jaren sterk veranderd om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar duurzame relatiegeschenken. Producenten hebben hun productieprocessen en materialen aangepast om te voldoen aan de duurzaamheidscriteria die steeds meer bedrijven hanteren bij het inkopen van relatiegeschenken.


Enkele voorbeelden van veranderingen in het aanbod van producenten zijn:


Gebruik van duurzame materialen: Producenten gebruiken steeds vaker duurzame materialen zoals gerecycled plastic, biologisch afbreekbare materialen en duurzame houtsoorten. Hiermee verminderen ze de impact van het productieproces op het milieu.


Productieprocessen: Producenten zijn begonnen met het aanpassen van hun productieprocessen om hun afval te verminderen en hun energieverbruik te verlagen. Ze gebruiken bijvoorbeeld hernieuwbare energiebronnen zoals zonne-energie en windenergie om hun productie te verduurzamen.


Certificeringen: Producenten bieden steeds vaker relatiegeschenken aan die zijn voorzien van keurmerken en certificeringen op het gebied van duurzaamheid. Dit geeft de consument meer vertrouwen in de duurzaamheid van het product.


Verpakking: Producenten besteden steeds meer aandacht aan de verpakking van relatiegeschenken en gebruiken minder plastic en milieuvriendelijke alternatieven.


Hergebruik: Producenten bieden steeds vaker relatiegeschenken aan die opnieuw kunnen worden gebruikt of die een tweede leven krijgen, zoals duurzame tassen of flesjes.


Al deze veranderingen in het aanbod van producenten laten zien dat duurzaamheid een steeds belangrijkere rol speelt in de relatiegeschenkenindustrie. Producenten spelen hierop in door duurzame materialen en productiemethoden te gebruiken, certificeringen aan te bieden en te focussen op verpakking en hergebruik. Hierdoor hebben bedrijven en organisaties nu meer keuze dan ooit tevoren bij het kiezen van duurzame relatiegeschenken.


Hoe veranderen wij mee als handelsbedrijf en drukkerij van relatiegeschenken?


Wij spelen een belangrijke rol bij het aanbieden van duurzame relatiegeschenken omdat wij tussen de producenten en de afnemers in staan.


Enkele manieren waarop wij ons aanbod aan het veranderen zijn:


Duurzame materialen: Wij bieden steeds meer relatiegeschenken aan die zijn gemaakt van duurzame materialen zoals gerecycled plastic, biologisch afbreekbare materialen en duurzame houtsoorten. Hiermee verminderen we de impact van het productieproces op het milieu.


Certificeringen: Wij bieden steeds vaker relatiegeschenken aan die zijn voorzien van keurmerken en certificeringen op het gebied van duurzaamheid. Dit geeft de consument meer vertrouwen in de duurzaamheid van het product.


Hergebruik: Wij bieden steeds vaker relatiegeschenken aan die opnieuw kunnen worden gebruikt of die een tweede leven krijgen, zoals duurzame tassen of flesjes.


Prijsstelling: Wij bieden duurzame relatiegeschenken aan tegen concurrerende prijzen, waardoor het voor bedrijven en organisaties toegankelijker wordt om duurzame relatiegeschenken aan te schaffen.


Verpakking: Wij besteden steeds meer aandacht aan de verpakking van relatiegeschenken en gebruiken minder plastic en milieuvriendelijke alternatieven.


Wij geven u de keuze te kiezen voor groen!


Bij elke productgroep plaatsen wij de knop " het groene alternatief, ja groen graag"  Daarnaast hebben wij een collecite Duurzaam, eco & groen voor u ingericht.


Hierdoor selecteren wij de groene "geschenken voor u, dan is de keuze aan u. En uit ervaring blijkt, goed hoeft niet meer duur te zijn, wel duurzamer!


Ook hebben wij een voorselectie gemaakt voor u op het gebruikte materiaal waarmee de producten gemaakt zijn.


Hout


Biologisch afbreekbaar


Metaal 


Bamboe


Kurk


Tarwe stro


Gerecycled papier


Gerecycled PET flessen


Suikkerriet


Jute


Meer informatie en advies? sales@zintuig.nl of bel naar +31(0)35-6956000.


Hulp nodig bij het kiezen?

Wij zijn er om je te helpen

Servicemedewerker

Wat je geeft krijg je terug! = ons motto en belofte
Dus wij geven jou nog even de voordelen van zaken doen met Zintuig;

 • Gratis verzending
 • Gratis digitaal voorbeeld
 • Gratis advies en ervaring sinds 1999
 • Persoonlijke service
 • Super snelle levering
 • Beste prijsgarantie
 • Een gigantisch assortiment
 • Altijd wel een mogelijkheid nog iets te regelen waar anderen afhaken
 • Wij gaan ervoor jou als vaste klant welkom te heten, net zoals de honderden die je voor gingen