Stormparaplu123.nl

 Wie is stormparaplu123.nl? 

Stormparaplu123 is onderdeel van het bekende relatiegeschenken bedrijf Zintuig B.V. Dit bedrijf handelt al meer dan 15 jaar in relatiegeschenken en heeft een echte expertise opgebouwd in het bedrukken van relatiegeschenken. Stormparaplu123 is hierbij dé specialist in het bedrukken van stormparaplu’s. Door de specialisatie in het bedrukken van de stormparaplu’s kunnen wij u pure kwaliteit van zowel de stormparaplu als de bedrukking op de stormparaplu garanderen. Ook bieden wij u de juiste service wat betreft de stormparaplu’s en weten wij welke stormparaplu het beste bij uw bedrijf past. 
 

Welke stormparaplu’s kunt u laten bedrukken?

Stormparaplu kiest heel nauwkeurig haar leveranciers voor de stormparaplu’s. Dit doen wij om te voorkomen dat u voor verassing komt te staan en om onze kwaliteit te garanderen. Dankzij de samenwerking met Zintuig heeft stormparaplu123.nl de twee beste leveranciers in stormparaplu’s kunnen binden. Het gaat hier om de leveranciers Senz en Impliva. 
 

Impliva stormparaplu’s bedrukken

U vindt in de productgroep “Impliva stormparaplu bedrukken” de STORMini en STORMaxi stormparaplu’s van Impliva: 
 
STORMini stormparaplu bedrukken
STORMini bedrukken
STORMaxi stormparaplu bedrukken
STORMaxi bedrukken
 

Senz-paraplu’s bedrukken

U vindt in de productgroep van “Senz-paraplu bedrukken” de opvouwbare stormparaplu’s en de stick stormparaplu’s van Senz: 
 
Opvouwbare SMART senz paraplu bedrukken
Opvouwbare stormparaplu bedrukken
 
Originele STICK senz paraplu bedrukken
Senz paraplu bedrukken