Klanten en referenties

 


 

 

 

Uw mening telt!

Om onze dienstverlening te blijven verbeteren luisteren wij aandachtig naar onze klanten.

Na elke afgeronde order vragen wij uw mening over onze dienstverlening en onze producten.

Via e-mail of via het formulier van de onafhankelijke Feedback Company ontvangen wij dagelijks feedback.

Ervaring en kennis.

Sinds 1999 luisteren wij naar onze klanten. Dat maakt het verschil, onze kennis en ervaring.

 

Graag tot snel. Het team van Zintuig 

 

Getoond: 1 - 25 van 1946 resultaten
(29-03-2019 14:33)
We hebben de kinderen erg blij gemaakt met de houten jojo's.
Houten jojo.
(29-03-2019 14:26)
Mooie pennen met opdruk. Schrijf lekker en logo zit er scherp op.
Balpen - Ecolour
(29-03-2019 14:22)
Vanwege de goedkope prijs een zooitje pennen gekocht. Was veel beter dan gedacht, volgende keer ga ik weer een zooitje bestellen!
(29-03-2019 14:16)
Erg goed geholpen. De pennen zien er mooi en strak uit met de opdruk.
PECAS balpen
(29-03-2019 14:09)
Ben er erg tevreden mee. Had mijn man erg blij gemaakt met dit geschenkdoos!
Houten geschenkdoos voor 1 fles wijn, incl. accessoires. Wijnfles niet inbegrepen.
(29-03-2019 14:03)
De kwaliteit van de producten zijn goed en ze zijn niet duur.
(29-03-2019 10:38)
Tas met kwaliteit!
Jute boodschappentas
(29-03-2019 10:36)
Stevige tassen!
Grote boodschappen tas
(29-03-2019 10:23)
Handig voor boodschappen en om spullen mee te nemen naar werk.
Nevada draagtas
(29-03-2019 10:21)
Mooi en stevig.
Madras katoenen tas
(29-03-2019 09:59)
Mooie t-shirts met goede kwaliteit.
Regent - T-Shirt - 100% halfgekamd katoen- jersey. - Sols
(29-03-2019 09:52)
Leuke boekjes!
Correctbook A5 uitwisbaar en herschrijfbaar notitieboek
(29-03-2019 09:47)
Altijd al fan van Eco producten. Mooie petten met goede kwaliteit.
(07-03-2019 10:20)
Altijd al een fan van Parker. Prijs Kwaliteitsverhouding is goed en medewerkers zijn zeer vriendelijk.
Parker Jotter balpen zwartschrijvend
4 ster(ren) 4 ster(ren) 4 ster(ren) 4 ster(ren) 4 ster(ren)
(24-01-2019 09:51)
Dit leuke geschenk voor een school besteld. En ben erg tevreden met hoe er op het product is bedrukt. Het ziet er erg netjes uit en heb zelfs nog wat extra tassen gekregen na het uitleggen van het project. Bedankt voor de top service!
EVERGREEN PREMIUM RUGZAK ECO
(22-01-2019 15:53)
het bedrijf Zintuig heeft echt alles op de site kan ik vertellen. had voor de hondenbeurs een leuk geschenk nodig voor de honden. Een collega had mij verteld over dit bedrijf en heb er toen meteen naar gebeld. Mij werd de hondenhalsband aangeboden met een bedrukking van de beurs erop. Dit heb ik meteen besteld en werd nog voor de beurs geleverd. Ik ben zeer tevreden met Zintuig en wou hierom ook even een review achterlaten.
Halsband voor de hond Roco
3 ster(ren) 3 ster(ren) 3 ster(ren) 3 ster(ren) 3 ster(ren)
(22-01-2019 15:47)
Nou nu het weer begint te vriezen heb ik dit product zeker nodig, dus heb ik maar een aantal van 100 stuks besteld om deze dan weg te geven en mijn bedrijf te promoten. Ik kwam in contact met de eigenaar van het bedrijf en deze hielp mij met het zoeken van de juiste ijskrabber. Mij werd gezegd dat als ik het te duur vond er altijd een ander alternatief was. Zelf vindt ik dat de prijzen op de site erg voordelig zijn, dus zou zeker nog is wat bestellen op de site. Bedankt voor de bestelling en ook de snelle levering!
Ijskrabber klein
(22-01-2019 15:39)
Deze draadloze oordopjes had ik eigenlijk besteld, omdat ik geen andere goedkope alternatieven vond. Uiteindelijk heb ik 50 van deze oordopjes gekocht voor als relatiegeschenk bij mijn bedrijf. Zelf had ik niet verwacht dat ze goed waren, maar het tegendeel werd nadat ik ze binnen kreeg snel bewezen. Een goed geluid en gaan nu al 2 maanden mee. Een zeer tevreden klant erbij zou ik zeggen.
(22-01-2019 15:35)
Toffe speakers die echt super snel werden geleverd. Om het even kort te zeggen 'dit is wat ik van een bedrijf verwacht'! Ben ook erg tevreden met de manier waarom ze communiceren en je op de hoogte houden als het onderweg is.
(22-01-2019 15:28)
Heerlijke warme mutsen besteld en deze super snel binnen gekregen. Ben erg blij met het bedrijf Zintuig!
Level Beanie
(09-10-2018 17:24)
onlangs een aankoop gedaan van 150 stuks rose wijn met eigen opdruk. de opdruk op de wijn is perfect, het logo springt eruit en het etiket is stijlvol geplaatst. de wijn is van een goede smaak en ik kon de wijn goed gebruiken voor mijn bedrijfsfeest, dankjewel!
Rose wijn met uw eigen etiket
(09-10-2018 17:18)
kerstmutsen besteld voor aankomend feest. de mutsen zien er perfect uit en de opdruk zit er mooi en netjes op. goede service en beleefde medewerkers!
Kerstmuts Met 5 Lichtjes
4 ster(ren) 4 ster(ren) 4 ster(ren) 4 ster(ren) 4 ster(ren)
(09-10-2018 17:15)
200 stuks kerstballen besteld en geleverd gekregen. de opdruk zit er mooi op en de levering was binnen de bepaalde tijd. tijdens het bestellen heb ik een goede service gekregen over de opdruk methodes, top!
Luxe glazen kerstbal 6 cm, bedrukt met logo of tekst
5 ster(ren) 5 ster(ren) 5 ster(ren) 5 ster(ren) 5 ster(ren)
(02-10-2018 16:44)
Een heerlijk product om de wijn of champagne lekker koud te houden en besteld met mijn bedrijf naam erop en super mooi afgewerkt gekregen. Bedankt Zintuig !
Champagnekoeler Grape
(02-10-2018 16:36)
Een geweldige service gehad bij het bestellen van de champagne doppen.