Een stormparaplu voor de herfst bedrukken, de STORMaxi

Een relatiegeschenk voor in de herfst.  Het is in de herfst tijden altijd lastig om hier een juiste beslissing in te vinden. In de herfst zijn er namelijk veel verschillende indrukken waar uw relaties en potentiële klanten door beïnvloed kunnen worden. Dit heeft alles te maken met het weer en ook de negatieve invloed die dit kan hebben op uw klant maar ook op uw medewerkers. In de herfst wordt het namelijk een stuk kouder en ook een stuk natter. Hier kunt u als bedrijf natuurlijk op veel verschillende manieren op inspelen, u kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om mokken te bedrukken of op een paraplu te bedrukken. Een paraplu is natuurlijk de ideale bescherming tegen het slechte weer maar in de herfst is de wind ook een belangrijk onderdeel, met kapotte paraplu’s tot gevolg. De STORMaxi is een stormparaplu van Impliva die goedkoop te bedrukken is en daardoor ideaal is voor uw marketingactiviteiten. 

STORMaxi

Specificaties STORMaxi stormparaplu

De STORMaxi heeft veel weg van de SENZ stick stormparaplu. Senz heeft zelfs een rechtzaak aangespannen waarin de inbreuk op de rechten van SENZ door Impliva werden besproken. Uit de uitspraak van de rechter bleek echter dat Impliva geen inbreuk op de rechten van SENZ deed en daarom is de STORMaxi nu voor u beschikbaar. 
 • Afmetingen artikel: 82 cm lang
 • Kleuren: zwart, zilver, wit, rood, navy, blauw, grijs
 • Getest tot : 120 km/h
 • Minimale afname: 25 stuks
 • Opdrukmethodes: Zeefdruk, Transferdruk klein
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: in overleg
 • Levertijd onbedrukt: 1 - 4 werkdagen
 • Levertijd bedrukt: 5 - 10 werkdagen spoed in overleg.
 • Artikelnr: 162-ST-11

De juiste service. Goede kwaliteit. Laagste prijs. Snelst geleverd. Gegarandeerd.

Goedkoop stormparaplu bedrukken
 

De STORMaxi stormparaplu bedrukken

Deze stormparaplu van Impliva is een zoals al eerder aangegeven een SENZ look-a-like paraplu maar is toch op een aantal punten heel verschillend. Zo is deze STORMaxi heel goedkoop te bedrukken. Dit komt doordat de SENZ altijd gebruikt heeft gemaakt van een monopoly wat betreft het bedrukken en produceren van deze unieke stormparaplu. Impliva heeft ontdekt dat de stormparaplu op een veel goedkopere manier geproduceerd en bedrukt kan worden. Dit komt ook doordat Impliva al jarenlang paraplu produceert en bedrukt, ze weten dus waarover ze praten. De STORMaxi heeft ook net even een ander uiterlijk ten opzicht van de SENZ paraplu. Verder kan de STORMaxi, net als de senz paraplu, snelheden van 120 km/h aan. Zo weet u zeker dat uw klanten, medewerkers of potentiële klanten nooit meer nat worden tijdens een stormachtige dag. 
 Stormparaplu's bedrukken

Wilt u deze stormparaplu bedrukken?

Heeft u interesse gekregen in het bedrukken van de storm paraplu? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via de volgende kanalen: 
 • Mail: sales@zintuig.nl
 • Tel: +31(0)35-6956000
 • Chat: zopimchat op onze website (zintuig.nl)

 

16-08-2016 door