Een Impliva stormparaplu bedrukken, de STORMini!

 In de zomer heeft u natuurlijk nog weinig aan een paraplu. U moet echter rekening houden met de herfst als u relatiegeschenken wilt gaan bedrukken. Waarom? Omdat het bedrukken en leveren van sommige promotieartikelen voor de herfst toch een aantal weken de tijd nodig hebben. Ook in de zomer kan het natuurlijk wel eens regenen maar dan volstaat de gewone paraplu al. In herfst gaat de wind ook nog eens parten spelen en dat is de STORMini de ideale bedrukte stormparaplu voor uw bedrijf. Dit komt omdat deze SENZ look-a-like een goedkope stormparaplu is van zeer goede kwaliteit.

STORMini stormparaplu

Specificaties Impliva STORMini stormparaplu

De STORMini is een stormparaplu die heel veel lijkt op de SENZ paraplu. In de specificaties zult u ook veel gelijkenissen vinden met de SENZ paraplu. Toch is de Impliva storm paraplu een stuk goedkoper dan de SENZ paraplu. 
  • Afmetingen artikel: 26 cm lang
  • Kleuren: zwart, zilver, wit, rood, navy, blauw, grijs
  • Getest tot : 100 km/h
  • Minimale afname: 25 stuks
  • Opdrukmethodes: Zeefdruk, Transferdruk klein
  • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: in overleg
  • Artikelnr: 162-ST-10

De juiste service. Goede kwaliteit. Laagste prijs. Snelst geleverd. Gegarandeerd.

 
Stormparaplu bedrukken
 

STORMini stormparaplu bedrukken

De STORMini is de kleine opvouwbare stormparaplu van Impliva. Deze stormparaplu is zoals u kunt zien in het bovenstaande filmpje getest in de windtunnel. De STORMini lijk heel veel op de opvouwbare SENZ paraplu maar heeft toch kleine aanpassing en verbeteringen in de paraplu. Zo is de stormparaplu van zichzelf goedkoper te bedrukken en te bestellen. Dit maakt het bedrukken van een stormparaplu opeens een veel  goedkopere onderneming en hiermee kunt u ook de bedrukte stormparaplu’s gaan gebruiken voor uw marketingcampagne. 
De STORMini is te bedrukken in 7 verschillende kleuren waardoor u altijd een STORMini zult vinden die bij uw bedrijf past. U kunt als extra accessoire een foedraal laten bedrukken die bij deze STORMini past. 
STORMini bedrukken
 
15-08-2016 door