Een stormparaplu bedrukken, een relatiegeschenk voor de herfst.

 Feit: in de herfst stormt altijd minimaal 1 keer per jaar. Vooral de maanden oktober en november zijn voor de regen en stormliefhebber fantastisch. Voor de Nederlander die hier geen fan van zijn, zijn deze maanden juist een regelrechte ramp. U kent het waarschijnlijk wel, de paraplu klapt open en u wordt doorweekt nat met een chagrijnig gezicht tot gevolg. Een ander gebruik bij een normale paraplu is dat wanneer deze niet kapot gaat, de paraplu niet eens werk en u alsnog helemaal nat wordt. De herfst is voor de Nederlander dankzij de wind en regen dus geen pretje maar dat hoeft niet meer. U kunt namelijk als bedrijf een oplossing brengen met het bedrukken van een stormparaplu en regenkleding. Maar welke ligt u het beste? De keuze is aan u.


De Impliva stormparaplu’s bedrukken

We beginnen met Impliva stormparaplu’s. Deze stormparaplu’s zijn nieuw op de markt en zijn meteen na de introductie al een geduchte concurrent voor de algemeen bekende SENZ paraplu. Dit komt doordat de Impliva stormparaplu’s goedkoper zijn dan de SENZ paraplu, toch even sterk zijn en de levertijd van deze stormparaplu’s is sneller. Impliva heeft twee verschillende stormparaplu’s op de markt gebracht.
 

De STORMini bedrukken

De STORMini van Impliva is, zoals de naam al verraad, de kleinste variant van de stormparaplu’s van Impliva. De STORMini is een aerodynamische opvouwbare stormparaplu. Dit maakt het mogelijk om windsnelheden van 80 km/h aan te kunnen. De STORMini is getest in de windtunnel dus u heeft gegarandeerd kwaliteit. 
  • Afmetingen artikel: 26 cm lang
  • Kleuren: zwart, zilver, wit, rood, navy, blauw, grijs
  • Opdrukmethodes: Zeefdruk (779-P), Transferdruk klein (779-TK)
  • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: in overleg

stormparaplu bedrukken

De STORMaxi bedrukken

De STORMaxi van Impliva is de grotere stormparaplu van Impliva. Ook de STORMaxi is een aerodynamische stormparaplu die heel makkelijk met de wind mee zweeft in de storm. Als u de windbestendige paraplu laat bedrukken bent u goedkoper uit dan de SENZ paraplu.
  • Afmetingen artikel: 82 cm lang
  • Kleuren: Zilver, zwart, grijs, wit, navy, blauw, rood.
  • Opdrukmethodes: Zeefdruk (779-P), Transferdruk klein (779-TK)
  • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: in overleg

Stormparaplu's bedrukken

De Senz-paraplu’s bedrukken

De Senz stormparaplu’s zijn waarschijnlijk wel bij u bekend. Ook de SENZ paraplu’s hebben, net als de Impliva paraplu’s, een aerodynamische vorm en dat maakt deze paraplu’s zeer stormvast. In het plaatje hieronder vind u alle SENZ-paraplu’s en haar specificaties:
Senz paraplu's bedrukken

Een goedkope stormparaplu bedrukken

Het enige nadeel van de Impliva en SENZ stormparaplu’s is de prijs. Wij snappen dat als u niet het budget hiervoor heeft u liever goedkopere stormparaplu’s wilt bedrukken. Hiervoor raden wij u de goedkope stormparaplu’s aan van Zintuig. Deze stormparaplu’s kunt u heel goedkoop bedrukken en dit maakt het voor uw bedrijf betaalbaar om toch troost te bieden in de storm. Als u eens stormparaplu goedkoop laat bedrukken kunt u deze ook makkelijker gebruiken als relatiegeschenk in de herfst. 
Stormparaplu goedkoop bedrukken
 

Poncho’s en regenkleding bedrukken

Heeft u liever poncho’s of andere regenkleding? Dat snappen wij ook, u weet dan namelijk zeker dat men droog blijft en deze geschenken zijn ideaal voor de herfst. Het enige nadeel is dat de poncho’s sneller kapot gaan in een storm en ook kunnen lekken. U bent dus niet verzekerd van droge kleding met een bedrukte poncho. Voor het bedrukken van poncho’s raden wij u aan om langs te gaan bij ons zusterbedrijf in België: Europromos.be
regenjas bedrukken

Interesse? 

Heeft u interesse gekregen in het bedrukken van één van deze relatiegeschenken voor de herfst? Kom dan langs op onze website of neem contact met ons op via de volgende kanalen: 
Mail: sales@zintuig.nl
Tel: +31(0)35-6956000
Chat: Zopimchat op onze website(stormparaplu123.nl)
15-06-2016 door