• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Impliva stormparaplu bedrukken
Impliva stormparaplu bedrukken

Impliva stormparaplus bedrukken?

Hieronder vind je het assortiment van Impliva stormparaplu's. Met deze stormparaplu's weet je zeker dat jou relaties en personeel droog op locatie komt in een goede regenbui met veel wind. Deze stromparaplu's van Impliva kun je helemaal laten bedrukken aan de hand van jou wensen.

Benieuwd hoe dit eruit ziet? Stuur jou logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kun jij je logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons je wens.

Producten

 De Impliva stormparaplu bedrukken bij stormparaplu123.nl

In Nederland stormt het gemiddeld 10 keer per jaar. Elk jaar zit hierbij ook een zware storm met windstormen boven de 120 km/h. Dit blijkt uit een onderzoek van het KNMI. Het opvallendst is dat de stormen het hele jaar door voorkomen en dat de laatste zware storm zelfs midden zomer was, namelijk juli 2015. U denkt natuurlijk, wat moet ik met deze informatie als bedrijf die niks met het weer te maken heeft? Nou u kunt hierop inspelen door Impliva stormparaplu’s te laten bedrukken, waardoor uw klanten in ieder geval droog bij hun afspraak komen. Dit geeft een positieve herkenning van uw merk wat altijd de juiste manier van positioneren is. 

Positioneren met uw bedrukte stormparaplu

U hoeft natuurlijk niet de stormparaplu te bedrukken. U kunt er ook gewoon voor kiezen om de stormparaplu te kopen en deze dan alsnog mee te geven aan uw klanten of zakenrelaties. U kunt de stormparaplu ook kopen en vervolgens meegeven aan uw personeel zodat u zeker weet dat uw personeel droog en relaxed op het werk aankomt. Met een bedrukte stormparaplu heeft u echter een ideale marketingtool in handen. Dit komt doordat u met een stormparaplu inspeelt op een aantal positieve cognitieve gevoelens van de klant, namelijk:
U houdt de klant droog in de storm
Dit is een groot pluspunt voor de klant. In de storm is het gebruiken van een paraplu een hel en de paraplu gaat ook veel te vaak kapot. Met een stormparaplu is dit echter veel minder snel het geval. De stormparaplu gaat minder snel kapot en daardoor blijft uw klant droog. Hiermee speelt u op een positieve manier in op de gevoelens van de klant en daardoor zal de klant vaak aan uw bedrijf denken dankzij de bedrukte paraplu. 
De stormparaplu heeft een mooi uiterlijk
Geef toe, de stormparaplu ziet er mooi uit en deze mooie stijl blijft ook in het geheugen van de meeste mensen hangen. Dit betekent dat, wanneer u de stormparaplu laat bedrukken, uw merk op een positieve manier wordt herinnerd. 

De STORMini en STORMaxi bedrukken

De STORMini is een opvouwbare stormparaplu die veel lijkt op de opvouwbare Senz-paraplu. Het uiterlijk is echter het enige wat de STORMini gemeen heeft met de Senz-paraplu. Op een aantal punten is de stormparalu van Impliva een verbeterde versie van de Senz-paraplu. 
De STORMini zit namelijk beter in elkaar en is gestroomlijnder dan de Sens-paraplu. Hierdoor hangt deze windbestendige paraplu beter in de lucht en kan hij meer windstoten aan. 
Een ander voordeel is dat de STORMini een goedkopere stormparaplu in vergelijking met de Senz-paraplu is. Deze windbestendige opvouwbare paraplu is goedkoper doordat Impliva in de productie een manier heeft gevonden om de stormparaplu goedkoop te produceren. 
Voor de STORMaxi geld eigenlijk precies hetzelfde als de STORMini van Impliva. Het enige verschil met de STORMaxi is dat deze de grote stormparaplu is van Impliva. De STORMaxi stormparaplu is te vergelijken met de stick paraplu’s van Senz.