• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Impliva stormparaplu bedrukken
Impliva stormparaplu bedrukken

Stormparaplu's bedrukken?

Hieronder vind je het assortiment van Impliva stormparaplu's. Met deze stormparaplu's weet je zeker dat je relaties en personeel droog aankomen op locatie, zelfs bij een goede regenbui met veel wind. Deze stormparaplu's van Impliva kun je volledig laten bedrukken naar jouw wensen. Benieuwd hoe dit eruitziet? Stuur ons jouw logo en wij maken gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kun je je logo uploaden en je voorkeuren aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons je wens.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Impliva stormparaplu bedrukken bij stormparaplu123.nl

In Nederland stormt het gemiddeld tien keer per jaar. Elk jaar zit hierbij ook een zware storm met windsnelheden boven de 120 km/h, volgens onderzoek van het KNMI. Het opvallendste is dat stormen het hele jaar door voorkomen, met zelfs zware stormen in de zomer, zoals in juli 2015. Je vraagt je misschien af: wat moet ik met deze informatie als bedrijf dat niets met het weer te maken heeft? Welnu, je kunt inspelen op deze situatie door Impliva stormparaplu's te laten bedrukken, zodat je klanten in ieder geval droog bij hun afspraak aankomen. Dit geeft positieve herkenning van je merk en draagt bij aan de juiste positionering.

Positioneren met jouw bedrukte stormparaplu

Je hoeft de stormparaplu niet per se te bedrukken. Je kunt er ook voor kiezen om de stormparaplu's te kopen en ze als geschenk mee te geven aan je klanten of zakenrelaties. Je kunt ze ook aan je personeel geven, zodat je zeker weet dat ze droog en relaxed op het werk aankomen. Met een bedrukte stormparaplu heb je echter een ideale marketingtool in handen. Dit komt doordat je met een stormparaplu inspeelt op een aantal positieve gevoelens van de klant, namelijk:

Je houdt de klant droog in de storm: In de storm kan een gewone paraplu snel kapotgaan. Een stormparaplu daarentegen blijft intact, waardoor je klant droog blijft. Dit speelt op een positieve manier in op de gevoelens van de klant, waardoor hij vaak aan jouw bedrijf zal denken dankzij de bedrukte paraplu.

De stormparaplu heeft een mooi uiterlijk: Geef toe, de stormparaplu ziet er prachtig uit. Deze stijlvolle paraplu blijft in het geheugen van de meeste mensen hangen, wat betekent dat jouw merk op een positieve manier wordt herinnerd als je de stormparaplu laat bedrukken.

De STORMini en STORMaxi bedrukken

STORMini: Dit is een opvouwbare stormparaplu die veel lijkt op de opvouwbare Senz-paraplu. Het uiterlijk is echter het enige dat de STORMini gemeen heeft met de Senz-paraplu. Op een aantal punten is de stormparaplu van Impliva een verbeterde versie van de Senz-paraplu. De STORMini zit namelijk beter in elkaar en is gestroomlijnder, waardoor hij beter in de lucht hangt en meer windstoten aankan. Bovendien is de STORMini een goedkopere stormparaplu, omdat Impliva een manier heeft gevonden om de productie efficiënt en kosteneffectief te houden.

STORMaxi: Dit is de grote stormparaplu van Impliva en lijkt qua functionaliteit op de STORMini. De STORMaxi is te vergelijken met de stick-paraplu's van Senz, maar biedt dezelfde voordelen als de STORMini.

Met Impliva stormparaplu's kun je je merk op een positieve manier positioneren en ervoor zorgen dat je klanten en personeel droog aankomen, zelfs in de zwaarste regenbuien.