• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Senz-paraplu bedrukken
Senz-paraplu bedrukken

Senz-paraplus bedrukken?

Hieronder vindt u een overzicht aan Senz stormparaplu's. De Senz paraplu is een windbestendige paraplu die is ontwikkeld door Nederlandse ondernemers. Dit zorgt er eigenlijk voor dat de Senz paraplu een uitstekende kwaliteit stormparaplu die is getest uit ervaringen hier in Nederland. Hierdoor weet u als bedrijf zeker dat deze stormvaste paraplu in Nederland goed haar werk doet.Wilt u van te voren zien hoe uw logo erop komt, dat kan natuurlijk. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld.

Producten

 De Senz-paraplu’s bedrukken bij stormparaplu123.nl

Of het nou de maand juli is of de maand november in Nederland kan het altijd stormen. Dit is natuurlijk voor de Nederlander irritant maar voor u als bedrijf is dit een enorme kans. U kunt namelijk een positieve twist geven aan de storm. Dit doet u met het bedrukken van een stormvaste paraplu. Door daarna deze bedrukte stormparaplu als relatiegeschenk mee te geven geeft u de kans aan de klanten om met goede moed de storm te trotseren. Hierdoor komen uw zakenrelaties relaxed aan bij de afspraak en kunnen ze goed zaken doen. 

De Senz-paraplu

De Senz paraplu is een windbestendige paraplu die is ontwikkeld door Nederlandse ondernemers. Dit zorgt er eigenlijk voor dat de Senz paraplu een uitstekende kwaliteit stormparaplu die is getest uit ervaringen hier in Nederland. Hierdoor weet u als bedrijf zeker dat deze stormvaste paraplu in Nederland goed haar werk doet. Senz heeft twee soorten paraplu’s op de markt gebracht. Het gaat hier om de volgende stromparaplu’s: 
 
•    de opvouwbare senz-paraplu (smart – s, automatic);
•    de stick senz-paraplu (smart, original, xxl).

Een bedrukte senz-paraplu als relatiegeschenk

De senz paraplu is een ideaal relatiegeschenk. U kunt de Senz paraplu bedrukken of onbedrukt laten. Als u de senz paraplu aan uw personeel mee wilt geven kunt u ervoor kiezen om de stormvaste paraplu onbedrukt te laten. U kunt dan de stormparaplu gewoon kopen en dan komt hij binnen 10 werkdagen bij u aan. 
Wanneer u er echter voor kiest om de paraplu mee tegen aan uw klanten of zakenrelaties dan adviseren wij u om de stormparaplu te laten bedrukken. Dit komt doordat dan elke keer bij het gebruik van de paraplu met wordt herinnert aan uw bedrijf met dank aan het logo. Het is heel makkelijk om de Senz paraplu te laten bedrukken. U hoeft alleen maar te kiezen in welke kleuren u de bedrukking wilt hebben en op welke plek u de logo op de senz paraplu wilt laten bedrukken.