• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment

Social media en relatiegeschenken

Social media van Zintuig.nl:

"Wij nemen het relatiegeschenken vak serieus, en dat delen wij graag met u."

Blijf op de hoogte via social media. Zintuig relatiegeschenken blogt, twittert, linkt en filmt.

Wij verzamelen en verspreiden nieuws en nieuwtjes uit de markt. Wij kennen de klanten, volgen de acties, gaan naar de beurzen, spreken de drukkers, lezen de vakbladen, kennen de nieuwsbrieven, etc. etc.

Heeft u iets te vertellen dan horen wij het graag en als wij iets te vertellen hebben vinden wij het prettig als u het hoort!


relatiegeschenkenblogrelatiegeschenkenblog Relatiegeschenkenblog, nieuws uit de branche, gebruikers vertellen

Blijf op de hoogte van de ontwikkeling op het gebied van relatiegeschenken. 

De redactie achter het  blog is gevormd door een team van specialisten.

Zij zijn zeer ervaren in deze branche en hebben dagelijks contact met eindgebruikers en fabrikanten van relatiegeschenken. Blijf op de hoogte van nieuwe trends en leuke feitjes. Volg het officiële relatiegeschenken blog!


Zintuig Media Zintuig Media Youtube, honderden videos van relatiegeschenken

YouTube is marktleider op het gebied van online video sharing. Zintuig maakt productvideo's

voor de gebruiker. Zo heeft u een goed beeld van hoe uw relatiegeschenk er uiteindelijk uitkomt te zien. Bekijk het kanaal van Zintuig en meld je aan!


Relatiegeschenken Zintuig Relatiegeschenken Zintuig Facebook, fanpage van zintuig.nl, "do you like this"?

Het grootste sociale netwerk ter wereld. Wil jij een fan worden? Druk op 'vind ik leuk' en blijf op de hoogte van leuke aanbiedingen en nieuws op het gebied van relatiegeschenken!  

Korte introductie!

Zoals u weet is Zintuig gespecialiseerd in relatiegeschenken. Wij proberen u altijd een zo realistisch mogelijk beeld te schetsen van het uiteindelijke product. Zo weet u waar u aan toe bent! Bij een digitale kennismaking hoort een korte introductie.Zintuig wilt graag kennis met u maken door middel van een kort filmpje!De product filmpjes kosten u niks:


1. Zadelhoesjes: De zadelhoesjes worden vaak gebruikt voor guerrilla marketing. Dit relatiegeschenk is goedkoop en u kunt in een korte tijdsperiode veel mensen bereiken. Bedruk uw zadelhoesjes met uw logo of slogan.

2. Senz stormvaste paraplu: De Senz stormvaste paraplu klapt niet om en is windbestendig tot maar liefst windkracht 10! Bekijk hier de product film van de stormvaste paraplu. Wist u dat de paraplu in een windtunnel wordt getest?

3. Hoe werkt zeefdruk? Er zijn heel veel verschillende soorten druktechnieken.Toch is het niet altijd even duidelijk. Zeefdrukinkt drukt goed. Deze techniek is dus ook bruikbaar op donkere textiel.

4. Hoe werkt borduren? Relatiegeschenken met een geborduurd logo stralen exclusiviteit uit. Borduren betekent duurzaam, kleurvast en wasbestendig. Het is een goede investering voor op de lange termijn.

5. Hoe werkt lasergraveren? Lasergraveren is een moderne graveermethode. Hierbij wordt uw relatiegeschenk met een laserstraal bewerkt. Lasergraveren is uiterst precies. Zelfs de kleinste details worden subliem gegraveerd.

6. Wat is tampondruk? Tampondruk is de meest populaire drukmethode. Met deze drukmethode kunnen bijna alle relatiegeschenken worden bedrukt. Op de meeste relatiegeschenken is het mogelijk om één of meerdere kleuren te drukken.

7. Hoe werkt transferdruk? Uw opdruk wordt op een (transfer)papier aangebracht. Hierna wordt het te bedrukken relatiegeschenk artikel tezamen met de transfer in een pers op hoge temperatuur tegen elkaar aangedrukt. Dit is de meest gekozen opdrukmethode.